Лого и експозиционен дизайн Pulvis Art Urns

Pulvis Art Urns е млада компания, която подкрепя идеята за група художници, керамици и скулптори, да проектират и създават модели, които са далеч повече от традиционните урни. С голямо внимание към детайла, кремационните урни са изцяло ръчно изработени от висококачествена керамика, с отношение и почит към клиентите.

Специфичния профил на компанията изискваше особено внимателен подбор на изразните средства. Изключително пестеливия избор на цветове и форми трябваше да вдъхва увереност и спокойствие.

Създадохме семпло шрифтово лого за Pulvis Art Urns с идеята преди всичко да се наложи името на тази стартираща компания. Елегантно и сериозно, логото отговаря напълно на основните ценности на марката.

Вижте повече

Концепцията за изложбения щанд включва модулен дизайн и възможност за многократно използване на щанда на различни изложения по цял свят. Едно от предизвикателствата включваше изискване конструкцията на стените да се превръща в касети за пренос на керамичните експонати. Проектирахме модулни кутии с вградено лед осветление за експониране и съхранение на продуктите, които изграждат стените на щанда, оставяйки достатъчно пространство за срещи с потенциални клиенти.

Цветовата схема с тъмен под и преливащи от сиво към бяло тонове осигурява спокоен фон и визуално увеличава височината. Материалите, цветовете и приглушената светлина помагат на експонатите да заживеят свой собствен живот и да подчертаят тяхната впечатляваща естетика.