Ще превърнем Вашето място в разпознаваема дестинация на туристическата карта!

Защо да създаваме бранд на туристическа дестинация?

Съвременният турист е активна личност с множество интереси и проучва предстоящата си дестинация. Той създава своите очаквания на база онлайн присъствие, ревюта и отзиви, удобство и достъпност до информацията, търси и изисква уникално преживяване, и разнообразни развлечения. Новото поколение става все по-активно на пазара и бързата адаптация към новите тенденции е от жизнено значение.

Атрактивният туристически бранд е ключов инструмент за постигане на конкурентно предимство на дестинациите, привлича повече туристи и е силна подкрепа за местния бизнес;

Силният бранд разказва историята на Вашата дестинация по вълнуващ и привлекателен начин, пред широка аудитория;

Как една туристическа дестинация се превръща в предпочитано място за отдих?

Анализираме ресурсите и потенциала на региона, подбираме конкурентните предимства и разработваме стратегия за ясна бранд идентичност, привлекателен, автентичен облик на дестинацията;

Създаваме уникална и запомняща се история около бранда с акцент върху основните му предимства, изграждаме професионална маркетинг стратегия и план за популяризиране на туристическата дестинация;

Създаваме атрактивно общо визуално представяне /визуална идентичност/ – разпознаваем графичен символ, цветова схема, стил, шрифтове, полезни, използваеми и релевантни към съвременното туристическо търсене информационно-промоционални материали;

Изграждаме съвременни онлайн платформи, туристически уебсайт, страници в социалните медии, мултимедийни продукти, различни типове интерактивно съдържание;

Подбираме подходящи събития, създаваме на план/календар с инициативи, съдействаме при организация, брандиране и активна промоция на събитията;

Промотираме бизнеси, пряко или косвено свързани с туризма – всички туристически атракции, услуги и преживявания в региона, местни продукти и кухня, занаяти, транспорт и др.

Имаме редица успешни проекти и партньорства с български общини в областта на туристическия маркетинг, брандинг, събития и промотиране на дестинации!

Кои сме ние

Стремим се да създаваме ясни и ефективни концепции, които отговарят на ценностите и целите на всеки клиент, за да носят реални резултати за бизнеса!

  • Гордеем се с предоставянето на най-добрите услуги от идеята, дизайна, управлението на проекта, до окончателното изпълнение.
  • Имаме дългогодишен опит в туристическата реклама и маркетинга на дестинации.
  • Обръщаме внимание на малките детайли. Правим това от дълго време и сме опитни професионалисти.
  • Отделяме достатъчно време за всеки клиент и не разделяме проектите на големи и малки.
  • Фокусирани сме върху клиента, за да осигурим най-ефективни решения и услуги в рамките на бюджета.
  • А когато завършим проекта, връзката ни не приключва. Ще бъдем наоколо за подкрепа, напитки, или за да обсъдим следващата идея.

Вихра Огнянова

Вихра Огнянова е бранд мениджър и дизайнер, възпитаник на Националната Художествена Академия със специалност Рекламен дизайн.
Работи активно в сферата на графичния, уеб и изложбения дизайн. Има дългогодишен опит в туристическия брандинг и реклама, автор на редица запазени марки. Управляващ собственик на Прим Експо – компания за проектиране и организиране на панаири, изложби и корпоративни събития, собственик на най-голямото туристическо изложение в България “Holiday & SPA Expo”; Съсобственик и управител на Прим Дизайн ООД и на Прим Нет ООД. Съпредседател на Контролната комисия на Съюза на българските художници, член на Камарата на българските дизайнери.

Д-р Десислава Алексова

Д-р Десислава Алексова е гл. асистент в Международното висше бизнес училище – Ботевград, собственик и управител на „Креативо.ком“ ЕООД. Член на Българската туристическа камара, Асоциацията на парковете в България и КС към министъра на туризма. Има дългогодишен професионален опит в сферата на туризма, образованието и устойчивото развитие, и като външен експерт/консултант в общините Ботевград, Костинброд, Чипровци, Горна Малина и Радомир. Участвала е в над 20 международни проекта, свързани с регионалното развитие на туризма, проучването на туристическия потенциал и изготвянето на стратегически и програмни документи в различни общини. Автор е на над 70 научни публикации.

Мариана Маждракова

Мариана Маждракова е завършила Националната Художествена Академия, специалност Пространствено оформление/Рекламен дизайн. Активно работи в сферата на графичния и експозиционен дизайн, автор на редица запазени марки, комуникационен дизайн, рекламни и търговски щандове. Притежава дългогодишен опит в областта на туристическата реклама и дизайн.
Сред създателите на изложението за печатни и рекламни комуникации COPI‘S – communication art, print, image, sign.
Член на Камарата на дизайнерите в България. Съсобственик на Прим Дизайн ООД.

Пламен Александров

Пламен Александров е бакалавър и магистър по маркетинг.
В работата си той е запален по съчетаването на познания и опит в уеб разработката с маркетингови анализи и ефективност. Винаги се стреми към простота и ред.
Активно работи с клиенти над 20 години. В момента портфолиото му се състои от над 90 компании и проекти от Европа, САЩ и Австралия. Има опит в работата с фондове за рисков капитал и стартъпи.
Съсобственик на Прим Нет ООД.

Свържете се с нас