COLOMBIANA – Doña Sandra Selection

COLOMBIANA – Doña Sandra Selection е напълно нов бранд на висок клас колубийско кафе, произведен в Santa Elena Los Caimos Farm, който разработваме за българския пазар.

Работата ни включва създаване на бранда – наименование, визуална идентичност, както и етикети, опаковки, рекламни материали, дигитален маркетинг, промоционални събития.

Малко са страните, по-известни с кафето си от Колумбия. COLOMBIANA пристига от департамент Huila (Уила), планински департамент, разположен в югозападната част на страната, който произвежда 18% от кафето в Колумбия. Но стойността на Уила не е само в количеството кафе, тя се крие предимно в качеството му. През 2013 г. Huila Department получава статут на наименование за произход на продукта с уникални характеристики, специфични за местоположението.

Доминиран от малки производители, които се фокусират върху качеството, а не върху обема, Huila може да предложи много на любителите на кафето. Кафетата от Уила имат деликатен профил, ярка киселинност, средно тяло, сладки, плодови и флорални нотки, аромат на карамел.