ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и от света.

Организатор и собственик на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е ПРИМ ЕКСПО. Освен с цялостната организация, ние се занимаваме с проектиране и изграждане на голяма част от изложбените щандове, както и с общия дизайн и позициониране на събитието.

Всяка година нашият екип създава отличваща се, чиста, ясна и ангажираща презентация за изложението, както и за конференциите, презентациите и всички други съпътстващи активности.

Словесната марка ВАКАНЦИЯ & СПА дава пълна информация за събитието, а графиките и изображенията са проектирани в ярки, вибриращи цветове, улавяйки разнообразието и изобилието на дестинациите и услугите представяни в изложението.

Организирането на събитие от такъв мащаб е сериозно предизвикателство, което изисква умело планиране и реализация, проследяване на динамичните процеси в потребителските нагласи и предпочитания, за да бъдат постигнати желаните резултати.

От изложение с национален характер, през последните години превърнахме ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в авторитетно международно събитие. Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО затвърди лидерските си позиции на Балканите и включва постоянно нови инициативи, предоставя по-големи бизнес възможности за компаниите от сектора, непрекъснато разширява профила на участниците.

Виж повече

Сред участниците, избрали ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, за да промотират своите дестинации и туристически продукти, можете да срещнете национални и регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията.