Експозиционен дизайн Емералд Травел България

ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ  е една от най-утвърдените туристически агенции в България и вече 20 години предлага висококачествени услуги в сферата на изходящия туризъм.

От съществуването си до днес ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ са неизменен участник в Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в България. Всяко участие на фирмата е реализирано след точни изисквания за функционално разпределение на площ, подчертана презентация на корпоративния бранд, както и възможност за работа с клиенти на множеството представени от компанията марки на отделни работни места.

Проектиран като сграда с колони, превърнахме щанда в осветена забележителност, с фокус върху гостоприемството и взаимодействието с клиентите, което включваше и пространство за презентации и частни срещи. В дизайнерската схема са използвани цветен ламинат, отпечатани фотоси, 3D лога, скрито LED осветление.

В годините щандовете на ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ са изпълнявани с различни материали- метал, дърво, платове. Графичният дизайн е сведен до мощно присъствие на декоративни елементи подчертаващи фирмено лого, качествен снимков детайл и осветление, акцентиращо върху продукта.