За нас дизайнът е част от живота. Приемаме го твърде лично, не делим клиентите на големи и малки и не си позволяваме никакви компромиси, защото знаем, че страхотният дизайн не може да се случи без интелигентност и страст, и подкрепяме това разбиране с портфолио, което обхваща повече от три десетилетия.

През 1990, талантлив екип от ентусиасти създаде ПРИМ ДИЗАЙН. Днес с нас работят креативни, интересни и отдадени професионалисти, които са в състояние да реализират всяка творческа идея.

Kорпоративна идентичност, лого дизайн, рекламни кампании, печатни материали, външна реклама, изложби, графики, събития…, ние сме експерти в сферата на визуалните комуникации и се стремим да създадаваме ясни, ефективни и отличаващи се концепции, които отговарят на ценностите и целите на всеки клиент.

Въоръжени с много опит, през 2002 година създадохме ПРИМ ЕКСПО, защото рекламните и корпоративни събития, изложбите и панаирите са мястото, където се чувстваме „в свои води“.

Дизайн и изграждане на рекламни и търговски щандове, цялостна организация на панаири, изложения, презентации, материали, техническо оборудване, сцена, осветление – ние се грижим за всичко свързано с участието Ви в изложение или друго събитие, за да представим Вашата компания по един последователен и завладяващ начин.

През 2015 добавихме към компанията дигиталния ПРИМ НЕТ и предлагаме креативни решения във виртуалния свят. Фокусираме се върху бизнес целите на всеки наш клиент, защото и най-новите технологии са нищо, ако не знаеш как да разкажеш историята на една марка.

Независимо дали се нуждаете от нов уеб сайт, магазин, кампания, мобилно приложение, виртуално събитие, интернет маркетинг или искате да обновите съществуващите, можем да ви помогнем да успеете онлайн.