За нас дизайнът е част от живота. Приемаме го твърде лично, не делим клиентите на големи и малки и не си позволяваме никакви компромиси, защото знаем, че страхотният дизайн не може да се случи без интелигентност и страст, и подкрепяме това разбиране с портфолио, което обхваща повече от три десетилетия.

През 1990, талантлив екип от ентусиасти създаде ПРИМ ДИЗАЙН. Днес с нас работят креативни, интересни и отдадени професионалисти, които са в състояние да реализират всяка творческа идея.

Kорпоративна идентичност, лого дизайн, рекламни кампании, печатни материали, външна реклама, изложби, графики, събития…, ние сме експерти в сферата на визуалните комуникации и се стремим да създадаваме ясни, ефективни и отличаващи се концепции, които отговарят на ценностите и целите на всеки клиент.

Въоръжени с много опит, през 2002 година създадохме ПРИМ ЕКСПО, защото рекламните и корпоративни събития, изложбите и панаирите са мястото, където се чувстваме „в свои води“.

Дизайн и изграждане на рекламни и търговски щандове, цялостна организация на панаири, изложения, презентации, материали, техническо оборудване, сцена, осветление – ние се грижим за всичко свързано с участието Ви в изложение или друго събитие, за да представим Вашата компания по един последователен и завладяващ начин.

През 2015 добавихме към компанията дигиталния ПРИМ НЕТ и предлагаме креативни решения във виртуалния свят. Фокусираме се върху бизнес целите на всеки наш клиент, защото и най-новите технологии са нищо, ако не знаеш как да разкажеш историята на една марка.

Независимо дали се нуждаете от нов уеб сайт, магазин, кампания, мобилно приложение, виртуално събитие, интернет маркетинг или искате да обновите съществуващите, можем да ви помогнем да успеете онлайн.

Нашата работа обхваща графичен дизайн и идентичност, дизайн и организация на изложби и събития, уебсайтове и дигитални преживявания, реклама и комуникации, стратегия и позициониране, външна реклама, печатни продукти и опаковки. Собствениците на бизнеса са практикуващи дизайнери и съвместно с целия екип и асоциирани партньори създават проекти и служат като основен контакт за всеки клиент.

Екип

Вихра Огнянова

Възпитаник на Българската Национална Художествена Академия в областта на рекламния дизайн.
Работи активно в сферата на брандинга, бранд мениджмънта, графичния и уеб дизайна и пространственото оформление. Член на Съюза на българските художници и на Камарата на българските дизайнери.

Мариана Маждракова

Възпитаник на Българската Национална Художествена Академия в областта на рекламния дизайн.
Работи активно в сферата на изложбения и интериорния дизайн. Член на Съюза на българските художници, член на Камарата на българските дизайнери.

Бисерка Огнянова

Завършила НХА, дизайнер на изложби и приложен график, реализирала над 1000 проекта за изложения в най-големите световни експо центрове. Създател, организатор и проектант на първото, и най-голямо в България изложение за туризъм – Ваканция & СПА Експо. Член на СБХ и на КБД.

Тодор Огнянов

Завършил НХА – плакат и приложна графика, автор на шрифтове, редица запазени марки и проекти за визуални комуникации, панаири, търговски и рекламни щандове. Член на Съюза на българските художници.

Владислав Стефанов

Евелина Коринова

Николина Стефанова

Пламен Александров

Сътрудници

Иван-Александър Тодоров

Десислава Алексова

Живко Стоилов

Александър Георгиев

През годините с нас са работили редица професионалисти и винаги сме били необичайна комбинация от бизнес и креативност, от професионални създатели работещи по всички правила на на добрия дизайн и творци, смело нарушаващи правилата. Вярваме, че клиентите ни се нуждаят точно от такава креативна комбинация.