Единадесети годишен конгрес на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Българският съюз по балнеология и спа туризъм е неправителствена организация, която обединява СПА сектора в България. От 2007-ма година БСБСПА е активен член на Европейската спа асоциация и като единствен представител за България отстоява предимствата на страната ни като конкурентна Европейска дестинация за медикъл спа, спа и уелнес туризъм.

За поредна година БСБСПА ни се довери за дизайна на своя Годишен конгрес и екипът ни проектира всички материали за събитието – папки, бланки, баджове, pop-up стени, фотокорнер, банери.

Темата на тазгодишния Конгрес е „Устойчиво развитие на здравния туризъм в България – възможности и предизвикателства“ и участие в него ще вземат както представители на националната и местната власти, така и водещи специалисти от страната и чужбина, които поставят на общественото внимание национално значими теми (устойчиво развитие на здравните дестинации, проблеми с наемането на кадри от трети страни, проблеми при привличането на туристи от трети страни и др.) и ще потърсят експертно решение на проблеми, пред които е изправен сектора.